Efter att ha spenderat lite mycket den senaste månaden är det dags att gå in i sparläge för mig innan löningen här. Nu blir det endast tonfisk och nudlar, haha! Nej men faktiskt så lagade jag en grym tonfisk och nudelsallad igår och den är hel gluten och komjölksfri.
Wargens tonfisksallad: 150g tonfisk i vatten, önskad mängd kokta risnudlar, 1/2 skivad rödbeta, lite getost, gurka, sbergssallad och röd paprika. Som dressing använde jag 1/2 pressad citron, lite olivolja och örtsalt. SÅ gott var det!
After spending a little too much the last month it´s time for ”saving-mood” for a while. Now it will only be tuna and noodles, haha! No but actually I did a very good tuna and rice noodle salad yesterday and its totally gluten and cow milk free.
My tuna salad: 150g tuna in water, rice noodles, 1/2 beet root, goat cheese, cucumber, salad and red paprika. As dressing I used lemon juice, olive oil and herbal salt. HOW good it was!!!