Sitter och äter en ljuvlig bananpannkaka med kokos och nyponsmak. Så himla god! Bananpannkaka kan vara något av det godaste jag vet. Kan inte förstå hur något så gott kan vara så nyttigt?
RECEPT PÅ MIN BANANPANNKAKA
Ingredienser: 1 banan, 2 ägg, vanlijpulver, nyponskalsmjöl – LÄNK, kokosflingor, kokosolja – LÄNK, havssalt och stevia.
Gör så här: Mosa bananen och knäck i 2 st ägg, 1krm vaniljpulver och vispa runt. Stek pannkakorna i kokosoljan och krydda med havssalt. Servera sedan med kokosflingor, lite nyponskalsmjöl och lite stevia på toppen. YUMMIE!
Perfekt att ha som frukost, mellis eller kvällsmat.
Har du något tips på hur man gör någon annan form av glutenfri pannkaka? Jag klarar inte av bananpannkaka då det blir alldeles för sött för min smak..
Hej Ida!
Jag har motsatt problem mot vad många andra har att jag har svårt att få i mig tillräckligt med mat, eller jag är rädd att äta för lite snarare, främst protein men också kolhydrater innan träning. Jag är inte rädd att gå upp i vikt, förstår att min kropp behöver mycket mat då jag tränar bodypump, spinning osv 4 gånger i veckan, men jag får ofta ångest efter träningen för att jag inte orkar äta all det protein jag tror att jag behöver för att nå bästa resultat med min träning. Ibland trycker jag i mig mat för annars får jag ångest för att jag äter för lite och på så sätt har ”slösat bort” träningen eftersom jag verkligen vill ha muskler.
Har du något tips på hur man ska äta för att bli så hoppats hungrig efter träningen att man orkar äta all mat man behöver för att nå bästa resultat men ändå äta mycket innan så att man verkligen har mycket energi till passet?
Världens bästa träningsblogg, kramis!
Hej tjejen! Svarar på din kommentar i ett inlägg 🙂 Kram Ida