GÄSTAR JOSEFIN & VANJA!

Josefin dahlberg, vanja wikström, podd, podcast, ida warg Josefin dahlberg, vanja wikström, podd, podcast, ida warg Josefin dahlberg, vanja wikström, podd, podcast, ida warg Josefin dahlberg, vanja wikström, podd, podcast, ida warg

Idag släpps avsnittet då jag gästar min absoluta favoritpodd tillsammans med de 2 härligaste bruttorna Josefin och Vanja. Det var så himla kul och mysigt att få komma till deras kontor ”Drömmis” och spela in podd. Det kändes som vi egentligen kunde ha poddat i typ 3 timmar till. Sååå mycket att prata om och om jag får säga det själv så blev det ett grymt bra och annorlunda avsnitt.

Vi pratade om… business, hur man vågar ta betalt, hur jag gick från minus på kontot till att samla ihop 300 000 till min första insats till lägenhet, hur man vågar stå upp för sig själv och inte hela tiden vara en people pleaser, träning, kost och massa annat! Jag fick också i uppgift att komma på 2 frågor till dem och jag var otroligt nöjd med både mina frågor och svar från dem. Dem kan ni höra i slutet av podden.

In och lyssna på avsnittet HÄR och glöm inte prenumerera på dem!

Josefin dahlberg, vanja wikström, podd, podcast, ida wargJosefin dahlberg, vanja wikström, podd, podcast, ida warg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!