VAL AV VÄGGFÄRG TILL NYA LÄGENHETEN

conforth-white-elephant-breath-farrow-and-ball-vaggfarg

God morgon vänner! Nu har jag äntligen bestämt väggfärger och ovan ser ni de 2 jag valt till garderob och sovrum. Jag är helt kär i dem! Alex fick kontakt med en av tjejerna i podden Trendpodden och frågade om väggfärg och då gjorde de ett avsnitt där de hjälpte oss med just val av väggfärg. Så himla snällt! Jag var fortfarande lite förvirrad och frågade om mer hjälp och då kom en av tjejerna hem till vår nya lägenhet med massa prover och hjälpte till. Fick då upp ögonen för Farrow & Balls alla magiska väggfärger! Från att inte ha känt wow från en enda färg innan så kände jag typ WOW på alla dessa perfekta blandningar!

Jag kom också till insikt att jag gillar mer varma färger när det väl ska vara färg på väggarna. Så vi kommer att köra Elephant Breath i garderoben/lilla sovrummet och Conforth White i vårt stora sovrum. vaggfarg-farrow-and-ball-elephant-breath-conforth-white

Tror det kommer att bli toppen. Men efter att ha kollat runt på massa bilder inser jag hur olika färger kan se ut beroende på vad man har för färger till. På dessa bilder ser färgerna väldigt lika ut men de är ganska olika.

I resten av rummen kommer vi köra en ljusgrå/bruten vit + att jag har beställer en helt GALEN tapet som jag ska ha till fondvägg på kontoret. Haha känner att jag måste ha lite galenskap där inne för att få energi och motivation.

(Reklamlänkar)
Här kommer ett litet inspokollage.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Åhh ser ju hur snyggt ut som helst! Kommer nog bli asbra! 🙂

    Följ gärna mitt liv i Melbourne, Australien där jag pluggar, tränar och bloggar! 🙂

    MIKAELA - Mitt livs resa mot viktnedgång 2017-03-05 04:20:38 http://mikaelaandersson.com
    Svara
  • Alltså du hur fint 😀

    ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare & doula ★ 2017-03-04 23:42:32 http://www.saramadeleine.se
    Svara
  • Så spännande det är med en ny lägenhet! Men kan vara jobbigt med alla dessa beslut. Håller med om varmare toner på väggarna, det sätter stämningen i rummet. Om det är stor yta går det ändå att få det luftigt. Det kommer nog bli supersnygga och se riktigt lyxigt ut. Lycka till!

    Issa 2017-03-04 15:57:23
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!