KOSTTILLSKOTT MOT FÖRKYLNING?

kosttillskott-immunforsvar
1. D-vitamin // 2. Spirulina // 3. C-vitamin // 4. Chlorella

Hej! Jag blir ofta förkyld och tränar väldigt mycket (ca 5-6 mil i veckan)+ ett styrkepass. Jag skulle vilja bli mindre förkyld men äter varierat och relativt mycket frukt och grönsaker. Jag tar en D-vitamintablett om dagen och ibland en järntablett. Jag tänkte handla på welloteket och skulle vilja ha tips av dig vilka jag ska köpa under “förkylningsdelen”, har du märkt någon skillnad när du ätit kosttillskott mot förkylningarna? Har du blivit mindre förkyld när du ätit kosttillskott?

SVAR: Hej Wilma! Åh ja det är så tråkigt att vara förkyld och speciellt när man kommer in i ett träningsflow. Jag har definitivt blivit mindre sjuk sedan jag började med rätt vitaminer/mineraler. Jag tar D-vitamin i olivolja (oljan gör att d-vitamin lättare tas upp så rekommenderar den).

Sedan tar jag också järn men det är bra att ta järn i samband med c-vitamin för att få bättre upptag så jag tar även det.

Sedan rekommenderar jag också att ta antingen chlorella eller spirulina eller som jag köra varannan dag av båda. jag gillar dem i tablettform

Sedan se också till att din maghälsa hålls bra då stora delar av immunförsvaret sitter där. Kolla in vårt magpaket –> HÄR!

Kramis

(Inlägg i samarbete med Welloteket)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej Ida!
    Jag vet att du flera gånger sagt att din naturläkare berättade för dig vilka tillskott du behövde, min fråga är, vart hittar man en naturläkare och hur kommer man i kontakt med en?

    Josefin 2016-01-23 20:45:39
    Svara
    • Svar på Josefins kommentar.

      Ja jag hittade min naturläkare via en bekant. Har testat några andra men de var inte lika bra. Tyvärr tar han jag går hos inte emot fler men googla på det och se om du hittar någon i närheten av dig. Kramis

      idawarg 2016-01-24 16:53:39
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!