BURN AND BRUNCH

IMG_1055.JPGIMG_1053.JPGIMG_1052.JPGIMG_1050.JPGIMG_9600.JPGIMG_9602.JPG

Att starta dagen med ett yogapass för att sedan äta en stor brunch kan nog vara det bästa jag vet! Det gjorde jag för någon vecka sedan och då bjöd jag även in några vänner på en brunch i samarbete med #alpro. Helt magiskt var det och jag serverade smoothies (där man fick göra sin egna smoothie), mitt magiska bananbröd, soyghurt med musli och massa annat gott!

Här kommer recept på smoothien jag gjorde:
• 1 banan
• 1-2dl mango
• 1-2dl hallon
• stor näve spenat
• 2dl Alpro Kokos-mandeldryck

Sedan toppade jag den med pumpafrön och gojibär. MAGISK!

Vill ni ha fler grymma smoothierecept så hittar ni det –> HÄR!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
  • Hej!

    Var kommer byxorna du har på dig på bilden du står i en yoga pose? Superfina!!!

    greta 2016-01-12 14:50:13
    Svara
  • Hej Ida! Jag undrar vad du använder för kamera när du fotar och hur du redigerar dem? Dina bilder är alltid så fina! Kram

    Cecilia 2016-01-11 21:44:14 http://cccecilia.forme.se
    Svara
    • Svar på Cecilias kommentar.

      hej fina du! jag använder Nikon D750 med 24mm och dessa har jag fixat i en app som heter VSCO cam. Kramis

      idawarg 2016-01-12 16:59:50
      Svara
  • Ja håller helt med! Skulle kunna äta det hela dagen lång 🙂 <3

    idawarg 2016-01-10 17:37:52
    Svara
  • Alltså det ser så sjukt gott ut, jag bara ÄLSKAR frukost/brunch, bästa målet på dagen. namnam

    Emma / itsallaboutwellness 2016-01-10 11:47:41 http://emmabjorndahl.se
    Svara
  • Åh så gott det set ut! ??

    Anna 2016-01-10 11:01:38 http://nouw.com/annaohlin
    Svara
  • Hej Ida!
    Ville bara tipsa dig om en krämig kokosgröt som är jättegod och mättar superlänge! Mjölk och glutenfri.

    Krämig kokosgröt, 1 port

    20 gr kokosolja, ghee eller smör
    2 ägg
    1 msk kokos
    1 msk kokosmjöl
    1 dl kokosmjölk
    1 tsk fiberhusk
    salt
    ev lite kanel, kardemumma och/eller vaniljpulver
    Smält kokosoljan i en kastrull på medelvärme och dra sen av från plattan. Knäck i äggen och blanda direkt med en gaffel för att undvika ”äggklumpar”. Ha i övriga ingredienser och blanda väl tills slätt. Sätt tillbaka kastrullen på plattan på låg värme. Rör hela tiden under någon minut eller två (bränner lätt och blir klumpig). Om du tycker att den är för rinnig så ställ åt sidan under lock i ett par minuter för gröten att ”sätta till sig” lite.

    Hälsningar Sarah

    sarah 2016-01-10 10:22:09
    Svara
  • Hej Ida!
    Så mysigt det ser ut! Testade bananbrödet, så himla gott ? En stor favorit! Tack för receptet!
    Kram,
    Linda

    Linda 2016-01-10 08:54:13 http://cleaneatingbylinda.com
    Svara
  • Ser superhärligt ut! 😀

    Var är soffbordet ifrån? Jättefint!!

    Anna 2016-01-10 08:06:32
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!