ÄR KAFFE NYTTIGT?

IMG_2188.JPGquestion answerHej ida! Vad tycker du om kaffe, man har ju hört både hälsofördelar och nackdelar med det. Vilken tid på dygnet passar det isåfallbäst att ta en kopp, om man tränar på eftermiddagen? Hur ofta dricker du själv kaffe?

SVAR: Hej och tack för din kommentar! Jag brukar säga att kaffe är min enda last, haha. Kaffe har både för och nackdelar men jag anser bara att det påverkar mig  på ett bra sätt om jag dricker i lagom mäng vilket brukar vara 1-2 koppar/dag. Det gör mig pigg, glad och mer produktiv när jag jobbar/tränar. Men dricker jag det när jag är stressad eller om jag dricker för mycket kan jag bli stissig och ännu mer stressad så det får man nästan känna efter själv. Jag brukar ta en kopp på morgonen efter frukost och ibland en kopp på eftermiddagen. Älskar mitt kaffe 🙂

//English: Question/answer about coffee in swedish. Use google translate.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
  • Love your website 🙂 which milk do u use usually ?

    Shanz 2015-04-04 11:25:07
    Svara
  • Undrar om du kunde ge några bra tips om vad man kan göra med en träningsrulle (foam roller). Har en sådan hemma och skulle gärna vilja få veta vad och hur jag ska göra. Tack i förväg för tipsen. Du är bäst!

    Emilia 2015-04-03 22:09:30
    Svara
    • Svar på Emilias kommentar.

      Jag älskar att rulla ut ryggen och benen med den 🙂 Svårt att förklara så ska försöka göra en fil längre fram med foam roller 🙂 Kramis

      idawarg 2015-04-04 09:24:49
      Svara
  • Håller med de andra kommentarerna, kaffe e helt lovely. <3

    Sarah 2015-04-03 11:45:38 http://nouw.sarahj.se
    Svara
  • Älskar också kaffe, främst någon kopp på morgonen och en på eftermiddagen 🙂

    Mio 2015-04-03 10:25:18 https://miosagoland.wordpress.com/
    Svara
  • Hej! Mitt undran är kring träningvärk. Jag får väldigt sällan träningsvärk, även om jag tar i så att jag spricker. Jag tränar regelbundet och bytar övningar, pass å träningsform ofta. Exempelvis, jag styrketränar ibland tungt, ibland cirkelpass, ibland crossfit, och pole dance varje vecka. Om jag kör ett nytt upplägg så får jag träningsvärk första gången men efter det så får jag det sällan, trots att jag plockar på vikter och tar i så att jag darrar i hela kroppen efteråt. Jag har nu hakat upp mig på att jag inte får nån träningsvärk… Har du några goda råd att ge? Gör jag nåt fel?

    Mia 2015-04-03 10:09:23
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!