PROTEIN SMOOTHIE RECEPT

WARGENS PROTEINSMOOTHIE

1 banan

1 skopa ONE BAKE

Ca. 1 msk kakao

1,5-2dl havremjölk

lite kanel

Mixa allt och njut.

One Bake är ett helt naturligt protein utan några tillsatser som funkar kanon för min mage som annars blir svullen av sötingsmedel som finns i proteinpulver. Vill man ha den sötare kan man hälla i lite stevia, men jag tycker bananen och kakaon ger den en perfekt smak! 🙂

Denna smoothie passar perfekt som mellanmål eller uppladdningsmål innan träning 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Jätte bra bogg Ida! jag ska börja följa den. Jätte intressant verkligen, den ger mig motivation som jag behöver, tack!  du är super söt ocså vill bara käka upp dig;) hoppas du har det bra.

    derfo333 2013-03-17 22:23:00
    Svara
  • Heej Ida! 🙂
    Jag är 14 år och funderar på att testa att äta gluten och mjölkfritt ett tag. Min mage är alltid uppsvälld, och jag tror det kan vara orsaken. Jag äter extremt mycket keso, kvarg, yoghurt etc och knäckebröd. Ett tag var jag vegan, och då var min mage så mycket plattare… Den står ut flera cm och det är pinsamt. Men jag tycker ändå om konsistensen av yoghurt och andra mjölkprodukter. Vad rekommenderar du för ersättning? Sojayoghurt och havreyoghurt har ofta mycket tillsatser, men är det ok att äta då och då? Sen tror jag att jag kommer få i mig mycket mindre protein utan mjölkprodukter, och jag tränar inte så mycket att jag behöver äta mer kolhydrater… Jag vet inte alls hur jag ska äta. Antingen är det mer kolhydrater och mindre protein, eller mer protein och vara svullen hela tiden. Snälla hjälp!

    Lina 2013-03-17 17:20:00
    Svara
  • Hej!
    Jag har inte precis mycket fett och så, men just min nedre del av magen blir ibland helt uppblåst och hård typ som en ballong. Jag har fått för mig attdet speciellt händer efter att jag ätit eller druckit sånt med extramycket mjölk i och misstänker laktosintolerans. Men sen har jag läst att uppsvälld mage kan bero på gluten också? Hur vet jag vilket eller vad kan jag göra? 
    Ska jag sluta dricka mjölk? Finns det fler tecken man kan avgöra det på?

    emmy 2013-03-17 16:30:00
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!